Mikk Reintam: vastased muudkui tulid ja tulid...

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Euroopa Liiga esimese eelvooru kordusmängus kohtusid Nõmme Kalju ja Reykjavki Fram.
Euroopa Liiga esimese eelvooru kordusmängus kohtusid Nõmme Kalju ja Reykjavki Fram. Foto: Peeter Langovits

Jalgpalli Euroopa liiga esimeses kvalifikatsiooniringis Reykjaviki Framiga 2:2 viigistanud ja kahe mängu kokkuvõttes 3:2 edasi pääsenud Nõmme Kalju eksis tänases kohtumises erakordselt palju kaitsetöös ning viimase pooltunni jooksul oli vastastel mitu võimalust kohtumine võita.

Kui Hidetoshi Wakui 2:1 tabamus hiilgas iluga, siis Felipe Nunese avavärav ja mõlemad Frami löödud väravad sündisid kaitseliini eksimuste tagajärjel. Framile 2:2 viigi toonud tabamuse juures vääratas väljajooksul lubamatult ka väravavaht Vitali Teleš, lubades Tryggvi Bjarnasonil palli tühja võrku saata. Samas parandas Teleš seejärel oma prohmaka mitme järjestikuse suurepärase tõrjega.

«Kui olime 2:1 ees, tekkis meil mitu võimalust mäng ära tappa, aga me ei saanud sellega hakkama ja ühel hetkel hakkasid endal kõik söödud sinna-tänna minema. Tekkis paanika ja vastased muudkui tulid ja tulid…» kirjeldas närvilist mängulõppu keskkaitsja Mikk Reintam.

Järgmises ringis läheb Kalju vastamisi Poola tippklubi Poznani Lechiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles