Forlan: see on mu karjääri parim aasta

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uruguay koondise kapten, mulluse MM-finaalturniiri väärtuslikeimaks mängijaks valitud Diego Forlan.
Uruguay koondise kapten, mulluse MM-finaalturniiri väärtuslikeimaks mängijaks valitud Diego Forlan. Foto: SCANPIX

Uruguay jalgpallikoondise kapten Diego Forlan loodab suurepärasele hooajale panna ilusa punkti, alistades MM-finaalturniiri kolmanda koha mängus Saksamaa.

31-aastane Forlan on tänavu olnud väga heas hoos – tema koduklubi Madridi Atletico võitis lõppenud hooajal Euroopa liiga, finaalmängus lõi Forlan kaks väravat. Forlanil oli ka suur roll Uruguay mõnevõrra üllatuslikul etteastel MM-finaalturniiril, lüües kokku neli väravat, vahendab ESPN.

Poolfinaalis Hollandile alla jäänud Uruguay soovib Forlani sõnul oma MMile ilusa punkti panna ja positiivsete emotsioonidega koju sõita. «Loodan, et saan viimases mängus platsile tulla,» sõnas kerge vigastusega kimpus olev Forlan. «Ja pärast seda tahaksin korralikult puhata, sest olen üsna väsinud. Aga see on olnud mu karjääri parim aasta, kuna võitsin klubiga Euroopa liiga ja jõudsin koondisega MMil poolfinaali.»

«Muidugi oli see kõigi jaoks suur asi, et poolfinaali jõudsime, samas oleme pettunud, et nii hea võimaluse käest lasime,» lisas ta.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles