Valentino Rossi on tagasi

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valentino Rossi
Valentino Rossi Foto: SCANPIX

Mootorrataste ringrajasõidu üheksakordne maailmameister Valentino Rossi naases pärast üle kuu aja tagasi treeningul toimunud kukkumises saadud rasket vigastust rajale.

Seda esmalt küll ainult treeninguteks. Rossi läbis Misano rajal 26 ringi. «Tegime proovisõidu selleks, et näha, kas olen võimeline sõitma või mitte. Õnneks olingi, kuid võistlemine MotoGP sarjas nõuab enamat,» ütles 31-aastane supertäht.

«Tundsin sääres ja põlves kerget valu, kuid põhiline häda oli siiski selles, et õlg tundus jõuetuna ning ma ei saanud normaalseid liigutusi teha,» kirjeldas Rossi.

Rossi loodab, et saab startida juba pooleteise nädala pärast Saksamaa etapil Sachsenringil. «Tahaksin sõita, ent midagi lubama ei hakka,» lisas ta.

Kui Rossi saaks Saksamaal startida, jääks veel 11 etappi ning oleks võimalik tasa teha 104-punktiline kaotus hispaanlase Jorge Lorenzo vastu. Kuid see on ainult teoreetiline võimalus, sisuliselt pole Rossil enam MM-tiitliks varianti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles