FC Barcelona kõige kallim mängumees: lahkun Liverpoolist raske südamega

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luis Suarez soovis Liverpoolile tulevikuks kõike paremat.
Luis Suarez soovis Liverpoolile tulevikuks kõike paremat. Foto: SCANPIX

FC Barcelona ja Liverpool teatasid täna, et Uruguay koondise ründetuus Luis Suarez hakkab edaspidi kandma Kataloonia meeskonna särki. Seni ei ole üleminekusummat avalikustatud, kuid mõlemast riigist tulnud teadete kohaselt on see 75 miljonit naela ehk praeguse kursi järgi umbes 94 miljonit eurot.

Ühtlasi on tegemist läbi aegade ühe suurema üleminekuga ning rohkem on makstud vaid Cristiano Ronaldo ja Gareth Bale’i eest. Barcelona jaoks on see läbi aegade suurim ost. Senine rekord kuulus Zlatan Ibrahimovicile, kelle eest maksis Kataloonia klubi 2009. aastal 69 miljonit eurot, kirjutab Eurosport.

«Mind ootavad Hispaanias ees uued väljakutsed ning lahkun Liverpoolist raske südamega,» teatas Suarez. «Armastame kogu perekonnaga Liverpooli. Kõige rohkem armastan ma siiski Liverpooli fänne. Te olete mind ja minu perekonda alati toetanud. Me ei unusta seda kunagi ja toetame tulevikus alati Liverpooli.»

«Loodan, et kõik mõistavad minu otsust. Klubi tegi minu Liverpoolis hoidmiseks kõik võimaliku, kuid Hispaanias elab minu abikaasa perekond ning seal mängimine on minu pikaaegne unistus. Ma arvan, et praegu on muudatuseks õige aeg,» lisas Suarez. «Olen väga uhke, et suutsin aidata Liverpooli taas Inglismaa kõrgliiga tippu ning Meistrite liigasse.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles