Kalju ootab euromänguks Eestisse kuni 2000 Poola fänni

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõmme Kalju fännid.
Nõmme Kalju fännid. Foto: Toomas Tatar/Postimees

Jalgpalli Euroopa liiga avaringist edasi pääsenud Nõmme Kalju eurohooaeg jätkub juba järgmisel nädalal, kui mänge alustatakse Poola suurklubi Poznani Lechi vastu.

Poznani Lechi fännid kuuluvad oma ala tippu, kes on teeninud tuntust rohkearvulise pealtvaatajate arvu ja vägeva atmosfääri loomisega, pakkudes võimsat, tihtipeale radikaalset show'd ja unustamatut jalgpallielamust. Eelmisel aastal toimunud Euroopa Liiga mäng Žalgirise vastu tõi Leedu tribüünidele koguni 1500 Poola fänni.

Kinnitamata andmetel on Eestisse tulemas umbes 2000 Lechi fänni, seega on väga suur tõenäosus mulluse kordumisel, kui Soomest tuli HJK Helsinkit toetama Meistrite Liiga lahinguks Kaljuga 1500 fänni, kes Tallinna tänavad rongkäikude ja fännikogunemistega ummistasid. Piletid müüdi 5000 inimest mahutaval Kadrioru staadionil välja ning hulk inimesi jäi koguni värava taha. Kalju alistas HJK suure kodupubliku toetusel 2:1 ja tegi ajalugu.

Edasipääsenuna mängiti veel Tšehhi suurklubi Viktoria Plzeniga ning lõpuks jõuti välja Euroopa Liiga play-off’i, kus tuli tunnistada Ukraina hiiu Dnipro Dnipropetrovski paremust. UEFA Europa League alagrupiturniir oli vaid ühe võidu kaugusel!

Esimene mäng peetakse 17. juulil algusega kell 19.00 Kadrioru staadionil, piletid kohtumisele on nüüd saadaval Piletilevi müügipunktides ja internetis piletilevi.ee. Sooduspileti hinnaks on 9 eurot, mängupäeval on staadionil pileti hinnaks 15 eurot. Pileteid on vaid piiratud koguses. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles