SMU uus kergejõustiklasest täht teeb Margus Hundile silmad ette

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Hunt.
Margus Hunt. Foto: SCANPIX

Margus Hundi endine ülikool SMU on ekspertide väitel leidnud kergejõustiklasest mängija, kelle näitajad on veelgi paremad kui eestlasel.

22-aastane serblane Božidar «Bo» Antunovic on seni tegelenud peamiselt kuulitõukega, kuid välitingimustes pole ta veel 20 meetri joont ületanud. Nüüd on mees aga hakanud Ameerika jalgpalli mängima ning Fox Sportsi eksperdi Bruce Feldmani väitel on tulemused muljetavaldavad. «Ta on veel atleetlikum ja veel plahvatuslikum kui Margus Hunt. Ning see juba on midagi,» märkis Feldman.

Sestap loodab Mustangsi meeskond, et kaks meetrit pikk ja 123 kilo kaaluv Antunovic – Hunt kaalus muide esimesel ülikooliaastal napilt temast vähem – käib eestlase jälgedes ning jõuab samuti ühel päeval profiliigasse NFL. Kui Hunt teeb Cincinnati Bengalsi ridades tegusid kaitses, siis Antunovici puhul loodavad SMU treenerid tema kiirust ja jõudu ära kasutada ründeliinis.

Kui SMU talvel Antunovici esimest korda jalgpalli mängima pani, rääkis mees ise, et Hunt on tema suur eeskuju. «Tean, et Margus Hunt käis samas koolis, ja ta on üks minu iidoleid. Tema pärast hakkasingi üldse kergejõustikuga tegelema,» sõnas Antunovic toona veebilehele Ponyfans.com.

«See võis olla 2006. aastal, kui nägin teda Pekingis kergejõustiku MMil. Olin oma linna parim, heitsin ketast 57 meetri peale, aga tema võitis MM-kulla. Vaatasin, kuidas ta heitis umbes 67 meetrit. Ta polnud paks ega midagi, vaid heas vormis. Mina olin alati olnud kõhn poiss ja kui teda telekast nägin, mõtlesin – oh sa, see on vägev. Ma tahan olla samasugune nagu see kutt!» kirjeldas Antunovic.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles