Sneijder: minu süda on Interi juures

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wesley Sneijder
Wesley Sneijder Foto: SCANPIX

Käimasoleval jalgpalli MM-finaalturniiril Hollandi koondise üheks suurimaks täheks kerkinud Wesley Sneijder teatas, et kavatseb ka tuleval aastal Itaalia meistriliigas Milano Interi ridades mängida.

MM-finaalturniiril juba viis väravat löönud Sneijder jäi tänu säravatele esitustele silma Inglismaa tippklubi Manchester Unitedi peatreenerile Sir Alex Fergusonile, kelle hinnangul suudaks Sneijder klubile tagasi tuua selle sära, mis Cristiano Ronaldo lahkudes kadus, vahendab Daily Mail.

Manchester United tegi Milano Interile ka pakkumise, olles valmis Sneijderi eest maksma 29 miljonit naelsterlingit ehk üle poole miljardi Eesti kroonil.

«Mängin ka järgmisel aastal Interi särgis, minu süda on Milaanos,» teatas 26-aastane Sneijder, et ei kavatsegi klubi vahetada. «Võitsime Interiga eelmisel aastal kõik, mis võimalik võita, samas on meil veel võimalik võita UEFA superkarikas, Itaalia superkarikas ja klubide MM.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles