Kukkunud Kangert: luud-kondid on terved, mis mul ikka vinguda

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Kangert (helesinises vormis) kukkus Tour de France'i seitsmenda etapi lõpus.
Tanel Kangert (helesinises vormis) kukkus Tour de France'i seitsmenda etapi lõpus. Foto: SCANPIX

Tour de France'i tänase etapi lõpus kukkumisse sattunud Tanel Kangert tegi küll randmele viga, kuid pääses luumurrust ja loodab homseks jälle sõiduhoos olla.

«Praegu on jääkotid päris mitme koha peal kehal,» rääkis Kangert ETV spordiuudistele antud telefoniintervjuus. «Paistes on kõige rohkem ranne. See on hell koht, mida ma olen tegelikult ka varasemalt juba paar korda päris ära murdnud. Õnneks seekord pilt näitas, et kõik on terve ja piirdus asi ainult põrutusega. Eks ma olen positiivne – kui luud-kondid terved on, siis mis mul ikka vinguda,» kinnitas ta.

Kangertile märgiti küll algselt protokolli ligi kaheminutiline kaotus etapivõitjale Matteo Trentinile, ent viimase kolme kilomeetri reegli põhjal see nulliti ja eestlane sai kirja Trentiniga võrdse aja. Üldarvestuses on ta 32. kohal, kaotust meeskonnakaaslasest üldliidrile Vincenzo Nibalile on 6.31.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles