Monaco pani MMi noorele tähele meeletu hinnasildi

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
James Rodriguez väravat tähistamas.
James Rodriguez väravat tähistamas. Foto: SERGIO MORAES/REUTERS

Jalgpalli MM-finaalturniiril säranud James Rodriguezile ihub juba hammast Madridi Real, kuid noore kolumbialase praegune klubi AS Monaco on nõus teda müüma vaid 75 miljoni euro eest, kirjutab Hispaania ajaleht Marca.

James suundus Monacosse alles eelmisel suvel ning siis maksis Prantsusmaa kõrgliigas viimase hooaja teisena lõpetanud Monaco tema eest Portole 45 miljonit eurot. MMil lõi 22-aastane Rodriguez kuus väravat ning hoiab enne kolmanda koha mängu ja finaali sellega endiselt parimate väravalööjate arvestuses esikohta.

Kui Real peaks tõesti Rodriguezi eest nõutud summa välja käima, saaks temast läbi aegade kalliduselt neljas mängija. Sama palju maksti 2001. aastal Zinedine Zidane'i eest, kes siirdus Torino Juventusest samuti Madridi Reali. Rohkem on ühe mängija eest maksnud vaid Real ise (100 miljonit eurot Gareth Bale'i ja 94 miljonit eurot Cristiano Ronaldo eest) ning Barcelona, kes ostis äsja Liverpoolilt 94 miljoni euro eest Uruguay ründaja Luis Suarezi.

 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles