Vabaduse väljaku ekraanilt näeb jalgpalli MMi pronksimängu ja finaali

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpalli MM-i poolfinaali ühisvaatamine Vabaduse väljakul.
Jalgpalli MM-i poolfinaali ühisvaatamine Vabaduse väljakul. Foto: Magnus Heinmets

Kõik vutisõbrad on oodatud nii täna kui ka homme Vabaduse väljakule üheskoos jalgpalli MMi pronksimängu ja finaali vaatama. TasutaTV korraldatud poolfinaale Vabaduse väljakul kogunes nii teisipäeval kui kolmapäeval vaatama tuhatkond jalgpallisõpra.

Ühisvaatamistel ärgitab publikut Jalgpallihaigla elav legend Tarmo Kruusimäe (Kojamees).  Kruusimäe sõnul on meeleolu  Vabaduse väljakul Tasuta TV korraldatud ühisvaatamistel senini olnud erakordselt muhe. «Paljud tulevad koos sõpruskonnaga nautima nii jalgpalli kui ka suveööd. Loodame, et täna ja homme tulevad taaskord jalkasõbrad MMi parimatele meeskondadele kaasa elama,» sõnas ta.  Ühisvaatamistel  saavad jalgpallifännid lasta oma põskedele joonistada lemmikmeeskonna lipu ning osaleda ennustusvõistluses.

Laupäeval, 12. juulil toimuva Brasiilia ja Hollandi vahelise pronksimängu otseülekanne algab Vabaduse väljakul kell 22:30. Pühapäeval 13. juulil toimuv otseülekanne finaalist algab Vabaduse väljakul kell 21:30.

Tasuta TV ühisvaatamisel näitavad pilti linnale kuuluvad ekraanid, heli edastamiseks kasutatakse täiendavaid kõlareid. Ülekandeks on saadud luba Rahvusvaheliselt Jalgpalli Föderatsioonilt (FIFA) ja Eesti Rahvusringhäälingult (ERR).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles