Briti lehed: Chelsea toob Drogba tagasi mängivaks treeneriks

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kas Didier Drogba võib taas selga tõmmata Chelsea särgi?
Kas Didier Drogba võib taas selga tõmmata Chelsea särgi? Foto: SCANPIX

Briti ajalehtede väitel kaalub Londoni Chelsea tõsiselt võimalust tuua tagasi klubisse Elevandiluuranniku ründaja Didier Drogba, kellest saaks Chelseas mängiv abitreener.

Drogba mängis Chelsea ridades kaheksa aastat ja lõi 179 väravat, lahkudes klubist 2012. aastal pärast seda, kui ta oli realiseerinud finaalis otsustava penalti ja toonud Chelseale sellega klubi läbi aegade esimese Meistrite liiga võidukarika. Kokku võitis 36-aastane Drogba Chelseaga lisaks veel kolm Inglismaa meistritiitlit ja neli kodust karikat.

Express kirjutab, et Chelsea peatreeneri Jose Mourinho arvates võiks Drogba jagada klubi noormängijatele väärtuslikke kogemusi, eriti pärast seda, kui klubist on lahkumas legendid Frank Lampard ja Ashley Cole. Just Mourinho oli mees, kes Drogba 2004. aastal Marseille'st Chelseasse tõi. Pärast Chelseast lahkumist mängis Drogba Hiina klubi Shanghai Shenhua ja türklaste Istanbuli Galatasaray eest ning on nüüd vabaagent.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles