Noor Kolumbia staar: Realis mängimine oleks unistuse täitumine

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
James Rodriguez.
James Rodriguez. Foto: SCANPIX

Jalgpalli MMil head vormi näidanud ja sellega jalgpallimaailmas mitmete suurklubide vaatevälja kerkinud Kolumbia ründestaar James Rodriguez tunnistas, et tahaks hea meelega mängida Hispaanias Madridi Realis.

Rodriguez on ka varem tunnistanud, et eelistaks oma praegusest koduklubist Monacost liikuda just Madridi meeskonda, aga hiljuti Hispaania väljaandele Marca antud intervjuus teatas kolumbialane, et Realis mängimine oleks tema jaoks koguni unistuse täitumine.

«Läheksin Madridi kinnisilmi,» teatas Rodriguez. «Mul on kõikide suurklubide vastu austus, aga Madridi Real on Madridi Real, nende eest mängimine oleks minu jaoks unistuse täitumine. Olen Madridi klubi jälginud alates Zinedine Zidane'i ja Ronaldo aegadest, koos Cristiano Ronaldo, Gareth Bale'i ja Karim Benzemaga mängimine oleks minu jaoks tõeline unelm.»

Real on andnud mõista, et nad on noore staari ostmisest huvitatud, ent Marca andmetel pani Monaco Kolumbia ründajale hinnasildiks koguni 75 miljonit eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles