Van Gaal: FIFA soosib Brasiiliat

Priscilla Õmblus
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manchester Unitedi peatreener Louis van Gaal.
Manchester Unitedi peatreener Louis van Gaal. Foto: SCANPIX

Hollandi jalgpallikoondise peatreeneri Louis van Gaali sõnul on FIFA tänavusel jalgpalli MM-il Brasiilia meeskonda soosinud ja sellise käitumisega ausa mängu põhimõtet eiranud.

«Meie meeskonnal on erinevalt Brasiiliast üks päev vähem aega end mänguks ette valmistada,» nentis Hollandi peatreener. «Me peame kahe ja poole päevaga tippvormis olema, mis on füüsiliselt väga raske,» lisas ta.

Van Gaal süüdistas FIFA-t trikkides, mis on Brasiiliale tema meelest edumaad andnud. Teda häiris, et Brasiilial oli võimalus mängida teises ringis ja veerandfinaalis varem kui teistel meeskondadel. Hollandi peatreeneri sõnul on selline käitumine Brasiiliale eelise andnud, sest nende meeskond on enne tähtsaid mänge rohkem puhata saanud.

«Fakt on see, et Brasiilia alustas turniiri. Nad on alati saanud esimesena mängida. Meie pidime teisel päeval mängima,» kommenteeris Van Gaal. «Need on faktid ja ma ei kavatsegi läbi lillede rääkida,» lisas ta.

Holland ja Brasiilia kohtuvad täna kell 23.00 pronksimängus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles