Beckham: Messi on hämmastav mängija

Priscilla Õmblus
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Beckham.
David Beckham. Foto: SCANPIX

Briti endise jalgpallistaari David Beckhami sõnul on Argentina koondise ründaja Lionel Messi erakordne mängija, kellele ta pühapäeval jalgpalli MM-i finaalis ka pöidlaid hoiab.

«Messi on hämmastav mängija. Ta pakub oma mänguoskustega inimestele palju rõõmu,» nentis Beckham. «Messi teeb eriliseks see, et ta oskab meeskonnas väga hästi mängida ja terve meeskonnaga arvestada,» lisas ta.

«Võit tähendab Messi jaoks kõike. Kui keegi tema meeskonnast värava lööb, siis on Messi esimene, kes väravat tähistab ning ma usun, et see ütleb tema kohta nii mõndagi,» rääkis Beckham. Jalgpalluri jutu järgi on see lausa imeline, kui kaugele Argentina tänavusel turniiril jõudnud on. «See tähendab kindlasti Messi ja tema perekonna jaoks väga palju, et ta saab Argentinat esindada,» sõnas Beckham.

Beckhami sõnul on tänavune jalgpalli MM suurepärane olnud ja tema jaoks on see hämmastav, et Argentina ja Saksamaa finaalis kohtuvad. «Saksamaa koondisel on väga head mängukogemused ja see ilmselt ei üllatanud inimesi, et nad finaali jõudsid. Saksamaa koondises ei ole kindlat staarmängijat, vaid kogu nende tiim mängib suurepäraselt,» kommenteeris Beckham. «Argentina meeskonnal on aga väga palju talendikaid mängijaid, kes mängivad kogu hingega,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles