Brasiiliale pettumust valmistanud Scolari tulevik on veel lahtine

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luis Felipe Scolari.
Luis Felipe Scolari. Foto: SCANPIX

Brasiilia jalgpallikoondise peatreener Luis Felipe Scolari ja tema hoolealused valmistasid kodusel MMil kodupublikule pettumuse, kui pidid leppima neljanda kohaga. Scolari ütles eilse pronksimängu järel, et hetkel veel pole selge, kuidas tema tulevik treenerina jätkub.

Brasiilia jaoks saabus tõeline šokk poolfinaalis, kus tuli koguni seisuga 1:7 tunnistada sakslaste paremust. Eilses pronksimängus ei suutnud Brasiilia mängijad end samuti parimast küljest näidata ja nii tuli vastu võtta 0:3 kaotust Hollandilt.

Pettumustvalmistava neljanda kohaga lõpetanud koondise juhendaja Scolari sõnas, et ta veel ei tea, kas teda ootab ees vallandamine või mitte. «Seda peab otsustama Brasiilia jalgpalliliit,» sõnas Scolari, kas ta on ka pärast MMi õige mees koondist juhendama.

«Leppisime enne turniiri algust kokku, et esitame oma seisukohad pärast MMi lõppu. Mina lõpetan omalt poolt raporti ja jalgpalliliidu president ning juhatus analüüsivad seda ja käituvad oma soovide kohaselt,» andis Scolari mõista, et ise ta tagasi ei astu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles