Robben: paistab, et muutun vanusega paremaks

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arjen Robben
Arjen Robben Foto: SCANPIX

Hollandi jalgpallikoondise liider Arjen Robben tunnistas pärast MMi pronksimängu, et tema karjäär on läinud ajapikku ülesmäge ning vanusega on ta muutunud paremaks mängijaks.

«Tahan kindlasti veel vähemalt kaks aastat koondises mängida, et saaksin osaleda Euroopa meistrivõistlustel,» rääkis 30-aastane Müncheni Bayerni hingekirja kuuluv ründav poolkaitsja. «Tunnen Hollandi särgi kandmise üle uhkust. Lisaks paistab, et muutun vanuse lisandudes üha paremaks.»

Lisaks tunnistas ta, et Hollandi koondise ja Manchester Unitedi peatreener louis van Gaal kutsus teda ka Inglismaale klubijalgpalli mängima. «Ta teab, et ma kindlasti klubi ei vaheta. Samas on hea teada, et tal minu jaoks koht on.»

Robben on senise karjääri jooksul esindanud Groningeni, PSV Eindhoveni, Chelsea, Madridi Reali ja Müncheni Bayerni meeskondasid. Hollandi koondise eest on ta käinud väljakul 82 korda ja löönud 26 väravat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles