Lahm: meid viis võidule meeskonnavaim ja kannatlikkus

Priscilla Õmblus
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpalli MM ilma Euroopa koondisteta - võib see tõesti tõeks saada? Pildil valitsev maailmameister Saksamaa.
Jalgpalli MM ilma Euroopa koondisteta - võib see tõesti tõeks saada? Pildil valitsev maailmameister Saksamaa. Foto: SCANPIX

Saksamaa jalgpallikoondise kapteni Philipp Lahmi sõnul tõi neljanda MMi tiitli Saksamaale koondise meeskonnavaim, millele tänavusel turniiril vastast ei olnud.

«Meie saavutus tänavusel turniiril on midagi uskumatut,» sõnas Lahm. «Me arenesime terve turniiri jooksul ja ei andnud kordagi alla, isegi kui asjad ei läinud meie tahtmist mööda,» lisas ta.

Saksamaa jalgpallikoondise kapteni jutu järgi oli sakslaste edu võtmeks kannatlikkus. «Meie meeskond püsis rahuliku ja kannatlikuna, sest me teadsime, et meil on turniiri lõpuks veel midagi varuks,» rääkis Lahm.

«Pole tähtis, kas meie meeskonna mängijad on individuaalselt parimad või mitte, sest võitmiseks läheb tarvis parimat meeskonda,» lisas jalgpallur.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles