Postimehe otsepilt: Alliku värav tõi Florale võidu

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti jalgpalli meistriliiga 19. vooru üks tulisemaid kohtumisi toimus täna Lilleküla staadionil, kus enne vooru algust tabelis liidrikohta hoidnud Flora võõrustab viiendal kohal asuvat Sillamäe Kalevit. Rauno Alliku 60. mänguminuti värav tõi 1:0 võidu Florale, kes jätkab tabeli liidrina.

Postimees vahendas mängust otsepilti, õigepea on kohtumine ka järelvaadatav. Ülekannet kommenteerisid Kristjan Jaak Kangur ja Jonas Grauberg.

Enne mängu:

Tänavu on Flora ja Sillamäe kohtunud koduliigas kaks korda – esiteks mängiti Flora koduväljakul 1:1 viiki ning seejärel alistas Flora vastase Sillamäel 2:1. Tabeliliider on enne mängu Tallinna Levadia, kes pidas oma 19. vooru kohtumise laupäeval ja alistas suurelt 7:0 Narva Transi. Flora jääb neist maha punktiga. Sillamäe päralt on tabelis enne tänast viies koht, sest Infonet sai eile 5:0 jagu Tallinna Kalevist ja tõusis omakorda neist punktiga ette neljandaks. Levadial on tabelis 44 punkti (19 mänguga), Floral 43 (18), Nõmme Kaljul 39 (18), Infonetil 35 (19) ja Sillamäel 34 (18) punkti.

Flora peatreener Norbert Hurt: «Selge on see, et Sillamäe näol on tegemist tugeva meeskonnaga. Iga meeskond teeb tööd selles suunas, et olla tugevam, areneda. Saame näha, millises konditsioonis nad suve keskel on. Nad mängivad kiiremini ette, kuid meie mäng on küllaltki sarnane, kuigi nad ei hoia nii julgesti taga palli hoidnud, vaid söödavad ette kiiretele ründajatele. Me olime arvestanud, et meil on vaja aega, et uuesti sisse elada. Saime häid mänge ja just nõrgemate vastastega. Meeskond on heas konditsioonis.»

Flora ründaja Rauno Alliku: «Ma arvan, et Sillamäe on väga tugev meeskond. Nad on näidanud, et on suutelised meilt punkte võtma. Kodus võitlesid meilt viigi välja, ma arvan, et tuleb väga võitlustlik ja raske mäng. Praegust on meil hea seeria käsil ja me ei taha, et see seeria lõppeks ja ootame kindlasti kolme punkti. Meie tugevuseks on meie fännid, kes elavad meile kindlasti kaasa.»

Sillamäe treener Vadim Dobiža: «Edukas esinemine Euroopa liigas annab võistkonnale lisakoormust. Peame nüüd valmistuma kohtumiseks Krasnodariga ja samaaegselt peame Premium liigas punkte korjama. Selles mõttes on mäng Floraga väga raske, sest aega ettevalmistumiseks on vähe ning peame oma jõudu targalt jagama. Eks mäng näitab, mis tegelik olukord on.»

Kalevi kaitsja Andrei Sidorenkov: «Meil on praegu väga tihe graafik, iga kolme päeva tagant mäng. Midagi uut me välja ei mõtle, lähme ikka oma stiiliga mängima. Proovime näidata ilusat mängu ning olla ründefaasis efektiivsed. Kõik meie mängijad tahavad liidripositsioonile tagasi jõuda. Tuleb kõva lahing.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles