Arsenal ja ManU on lähedal suurostudele

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sami Khedirast peaks vasrti saama Londoni arsenali mängumees.
Sami Khedirast peaks vasrti saama Londoni arsenali mängumees. Foto: SCANPIX

Londoni Arsenali jalgpallimeeskond on sel suvel teinud juba ühe suurostu, kui meeskonda toodi seni FC Barcelona ridadesse kuulunud Alexis Sanchez. Hispaania meediast tulnud teadete kohaselt on nad lähedal veel ühele suurtehingule.

Ajaleht Sport teatab, et Madridi Reali poolkaitsja Sami Khedira ei soovi oma praegust lepingut pikendada ja seetõttu teebki Real poolkaitsja rahaks. Arsenaliga liitumine peaks seejuures Hispaania meedia teatel olema kindel. Üleminekusmmaks saab kuni 30 miljonit eurot.

Samal ajal on tegus olnud ka Manchester Unitedi suvi ja lähiajal peaks The Guardiani teatel avalikkuse ette jõudma uudis Arturo Vidali palkamise kohta. Üleminekusumma jääb suurusjärku 40 miljonit eurot.  Samas väidab AS, et Angel Di Maria siiski ManUga ei liitu ja tema uueks töökohaks saab PSG. Prantslased maksavad argentiinlase eest 60 miljonit eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles