Endine vormel-1 sarja arst: Schumacheri olukord pole nii hea kui loodetakse

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Schumacher.
Michael Schumacher. Foto: SCANPIX

Endine vormel-1 sarja arst Gary Hartstein kommenteeris seitsmekordse maailmameistri Michael Schumacheri tervislikku olukorda ja tema võimalusi pärast koomast ärkamist täie tervise juurde naasta.

Schumacheri abikaasa Corinna ilmus eelmisel nädalal avalikkuse ette ja andis oma abikaasa tervisest rääkides mõista, et kuigi edusammud toimuvad aeglaselt, on edasiminekut siiski näha.

Endine vormel-1 sarja arst Hartstein avaldas aga arvamust, et kuulsa sakslase olukord ei pruugi olla nii hea kui loodetakse. «Kahjuks on äärmiselt ebatõenäoline, et Michaeli olukord on nii hea kui kõik loodavad,» rääkis Hartstein. «On reaalne, et Corinna saab temaga mingil moel kontakti, aga kõik muu oleks juba ime,» lisas skeptiline Hartstein.

Möödunud aasta viimastel päevadel suusaõnnetuses raskelt kukkunud ja pead vigastanud Schumacher oli pikalt kunstlikus koomas, kuid juuni keskel viidi maailmameister Šveitsis asuvasse taastusravikeskusse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles