Eesti klubid alustavad eurosarjas teist ringi

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõmme Kalju euromäng.
Nõmme Kalju euromäng. Foto: Peeter Langovits

Sel nädalal alustavad avaringi edukalt läbinud Eesti jalgpalliklubid eurosarjas teise ringi kohtumisi, mille raames näeb neljapäeval Kadriorus vastasseisu Nõmme Kalju – Poznańi Lech ning A. Le Coq Arenal Sillamäe Kalev – FC Krasnodar matši.

Esimesena on võistlustules aga hoopis Tallinna FC Levadia, kes kohtub homme kell 20:45 kohaliku aja järgi (kell 21:45 Eesti aja järgi) Letná staadionil Tšehhi klubiga Praha Sparta. Mängu teenindavad Põhja-Iirimaa kohtunikud Arnold Hunter, Richard Storey, Gareth Eakin ja Raymond Crangle, UEFA delegaat on George Fantaros Küproselt ja kohtunike vaatleja Oguz Sarvan Türgist.

Nõmme Kalju ja Poznańi Lechi vaheline mäng algab neljapäeval, 17. juulil kell 19:00 Kadrioru staadionil. Kohtumist vilistavad Domagoj Vuckov, Goran Perica, Ivica Modric ja Marin Vidulin Horvaatiast, UEFA delegaat on Nils Fisketjonn Norrast ja kohtunike vaatleja Jan Fasung Slovakkiast, mängule määratud UEFA turvaametnik on Fernand Meese Belgiast.

Sillamäe Kalev võõrustab Venemaa klubi FC Krasnodar neljapäeval kell 21:30 A. Le Coq Arenal, kus mängu teenindavad kohtunikud Bojan Pandzic, Per Brogevik, Stefan Hallberg ja Glenn Nyberg Rootsist. UEFA delegaadi kohuseid täidab Roy Cathcart Põhja-Iirimaalt ning kohtunike vaatlejaks on Siegfried Kirschen Saksamaalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles