Tõsine peapõrutus: vastasega kokku põrganud sakslane ei mäleta MMi finaalis mängimist

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Christoph Kramer.
Christoph Kramer. Foto: SCANPIX

Eile jalgpalli MMil peetud finaalmängus sai sakslane Christoph Kramer nii tõsise peapõrutuse, et ei mäleta enda mängimist.

Kramer põrkas kohtumise avapoolajal kokku Argentina mängumehe Ezequiel Garayga ning lebas mõnda aega maas. Sakslasel lubati siiski mängimist jätkata, kuni kümme minutit hiljem ta uuesti kokku kukkus ja siis 31. minutil välja vahetati.

Täna rääkis Kramer Saksamaa väljaandele Welt, et tal on finaali mäletamisega suuri raskusi.

«Ausalt öeldes ei mäleta ma mängust eriti midagi,» tunnistas 23-aastane Kramer. «Esimesest poolajast ei tea ma mitte midagi. Arvasin, et lahkusin mängust kohe pärast kokkupõrget ja mul pole aimugi, kuidas ma riietusruumi sain. Ma ei tea mitte midagi. Minu mälus algab mäng teisest poolajast,» rääkis Kramer, et ei mäleta, kuidas ta esimesel poolajal väljakul oli.

Saksamaa sai lisaajal 1:0 võidu Argentina üle ja Kramer sai peapõrutusest hoolimata kaela riputada kuldse maailmameistrimedali.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles