FIFA presidendi jaoks tuli Messi võit üllatusena

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sepp Blatter ja Lionel Messi (vasakul)
Sepp Blatter ja Lionel Messi (vasakul) Foto: SCANPIX

Jalgpalli MMi finaalmängu järel teatati, et turniiri parimaks mängijaks valiti argentiinlane Lionel Messi. Paljudes jalgpallihuvilistest tekitas FIFA säärane valik arusaamatust ning ka organisatsiooni president Sepp Blatter väidab, et oli Messi võidu järel veidi üllatunud.

«Kas ma peaks jääma diplomaatiliseks või ütlema välja tõe? Olin veidi üllatunud, kui nägin Messit auhinnale vastu tulemas. Kui aga vaadata turniiri algust ja küsida, miks Argentina finaali jõudis, siis olid Messi väravad otsustava tähtsusega. Ei saa öelda, et tema tabamused polnud olulised,» ütles Blatter.

Pärast turniiri on spekuleeritud, et Messi auhinna saamise taga oli suurfirma Adidas, kes on Argentina jalgpalluri suursponsor ning ka parima mängija auhind kannab sama brändi nime. Teised arvavad aga, et Messi teenis auhinna lihtsalt lohutuseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles