Uskumatu jalgpallioraakel lõpetas hooaja hiigelvõiduga

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
SkyBet avaldas Twitteri kontol ühe spordiennustaja suurepärase panuste kombinatsiooni, kus kõik ennustused ka täppi läksid
SkyBet avaldas Twitteri kontol ühe spordiennustaja suurepärase panuste kombinatsiooni, kus kõik ennustused ka täppi läksid Foto: twitter

Kihlveokontor SkyBet andis teada, millisel uskumatul viisil õnnestus ühel nende kliendil teha sajast naelast 83 252 naela. Tegemist on ilmselt ühe võimsama jalgpallioraakliga terves maailmas.

Möödunud suvel tehtud suurepärane kombinatsioon nõudis, et täppi läheks viis ennustust. Manchester City pidi võitma Inglismaa kõrgliiga, QPR pidi tõusma Inglismaa kõrgliigasse, Wolves pidi võitma tugevuselt kolmanda liiga, Madridi Real pidi triumfeerima Meistrite liigas ning Saksamaa pidi tulema maailmameistriks.

Julge ennustaja panustas sellise kombinatsiooni peale 100 naela ning pärast pühapäevast Saksamaa võitu võib ta küll end möödunud hooaja parimaks jalgpalliguruks pidada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles