Voskoboinikovi värav lülitas kõrgliigaklubi konkurentsist

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Voskoboinikov.
Vladimir Voskoboinikov. Foto: Peeter Langovits

Nõmme Kalju jalgpalliklubist Hiina esiliigameeskonna Qingdao Hainiu laenul viibiv ründaja Vladimir Voskoboinikov oli eile osaline tähtsas mängus, kui lõi Hiina karikasarja kolmandas ringis värava meistriliigas pallivale Tianjin Tedale, lükates viimased sellega konkurentsist ka välja.

Hainiu alustas hästi, kui juba 10. minutil penaltist juhtima asus. 30. minutil mindi 2:0 ja 55. minutil koguni 3:0 juhtima. Kaheksa minutit enne normaalaja lõppu üritas Tianjini meeskond oma tagasitulekut alustada, kui Carmelo Valencia peaga ühe värava tagasi lõi, vahendab Soccernet.ee.

Qingdao klubi peatreeneril oli selle jaoks aga käik välja mõeldud. 84. minutil tõi ta vahetusest platsile Voskoboinikovi, kes üheksa minutit hiljem täpne oli. Voskoboinikov võttis palli karistusalas rinnaga alla ja saatis seejärel selle Teda väravavõrku - 4:1.

Seega aitas Voskoboinikov kaasa kõrgliigasatsi kukutamisele, kuigi nende lootused olid juba lisaminutite alguses purunenud, kui vähemusse jäädi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles