Kaks Eesti käsipalliklubi osalevad uuel hooajal Euroopa karikavõistlustel

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
HC Kehra Eesti meistritiitlit tähistamas
HC Kehra Eesti meistritiitlit tähistamas Foto: Toomas Tatar

Järgmisel hooajal mängib Euroopa karikavõistlustel kaks Eesti käsipalliklubi. HC Kehra osaleb EHF karikasarjas ja Põlva Serviti Challenge’i karikasarjas. Mõlema klubi vastaste loosimine toimub 22. juulil Viinis.

Kehra mängib EHF karikasarja avaringis ühe mängu nii kodus kui ka võõrsil ning edasi pääseb kahe mängu kokkuvõttes parim meeskond. Esimene mäng mängitakse kas 6. või 7. septembril ning teine mäng kas 13. või 14. septembril.

Kehra võimalikud vastased loosikastis on QubiQ Achilles Bocholt (Belgia), Lovcen-Cetinje (Montenegro), Gornik Zabrze (Poola), Maccabi Castro Tel‐Aviv või Maccabi Rishon LeZion (Iisrael), Dragunas Klaipeda (Leedu), Olimpus (Moldova), Besa Famiglia (Kosovo), London GD  (Suurbritannia), Handball Esch (Luksemburg), IFK Kristianstad (Rootsi), GRK Varazdin (Horvaatia), BSV Bern Muri (Šveits), Sporta Hlohovec (Slovakkia), Kras/Volendam (Holland), Haukar (Island), SSV Bozen (Itaalia).

Põlva Serviti mängib Challenge Cupi avaringis ning edasipääseja selgitatakse samuti kahe mängu kokkuvõttes. Esimene mäng mängitakse kas 22. või 23. novembril ning korduskohtumine toimub kas 29. või 30. novembril.

Võimalikud vastased, kes loosi tahtel võivad Servitiga kohtuda on järgmised: A.C. Doukas (Kreeka), HC Odorhei (Rumeenia), HC Radnicki (Serbia), KS Azoty Pulawy (Poola), HB Dudelange (Luksemburg), ZTR Zaporozhye (Ukraina), H.C. Holon (Iisrael), HC Vise BM (Belgia), Ankara Il Özel Idare SK (Türgi), Terraquilia HB Carpi (Itaalia), Fyllingen Bergen (Norra), KH Pristhina (Kosovo), HC Dobrudja (Bulgaaria), Riihimäen Cocks (Soome), HC Dukla Praha (Tsehhi).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles