Müügile tulid Rootsi ja Eesti maavõistluse piletid

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rootsi koondise suurim staar Zlatan Ibrahimovic
Rootsi koondise suurim staar Zlatan Ibrahimovic Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondis peab 4. septembril oma viimase EM-valiksarja eelse maavõistluse, kui Stockholmis Friends Arenal kohtutakse Rootsiga. Jalgpalliliidu kodulehel on müügil Eesti poolehoidjatele mõeldud piletid ja reisipaketid.

Pakett sisaldab endas mängupiletit ning reisi Tallinki laevaga liinil Tallinn – Stockholm – Tallinn. Laevareis algab 3. septembri õhtul kell 18, maavõistlus Rootsi – Eesti leiab aset 4. septembri õhtul kell 19:45 ning tagasisõit Stockolmist algab 5. septembri õhtul kell 17:45. Soovi korral saab jalgpalliliidu kaudu küsida ka majutuspakkumist Stockolmis üheks ööks (4.–5. september). Pakette saab osta kuni 1. augustini või seni kuni vabu kohti jätkub.

Mängupilet maksab 11 eurot, kajutihind edasi-tagasi sõidul on 152 eurot ja valida saab kahese või neljase kajuti. Kui on üksinda reisijaid, kes soovivad osta ühte kohta neljases või kaheses kajutis, siis selleks tuleb eraldi kirjutada e-posti aadressil press@jalgpall.ee.

Lisaks reisipaketile on müügil ka üksikpiletid mängule.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles