Vitali Petrov kihutab Renault’ vormeliga Moskva kesklinnas

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vitali Petrov Hiina vormel-1 etapil.
Vitali Petrov Hiina vormel-1 etapil. Foto: SCANPIX

18. juulil saavad Venemaa vormel-1 fännid osa Moskva tänavatel toimuvate vormel-1 näidissõitude seeriast, kus osaleb ka Vitali Petrov.

Renault’ meeskond viib Moskva linnarallile kolmekohalise vormel-1 auto ja Petrov saab esimest korda võimaluse sõita sellega oma kodumaal. Üritus toimub Punase väljaku ümber rajatud ajutisel 4,5-kilomeetrisel ringrajal Moskva südames, Kremli müüride läheduses.

Kuna saadaval on ka kaks kaassõitja kohta, on ühel õnnelikul külastajal haruldane võimalus võita sõit koos Petroviga.

«Ootan Moskvasse minekut väga. See on mu esimene võimalus vormeliga Venemaal sõita. Ja seda linnatänavail. Vene fännidel pole tavaliselt võimalust vormel-1 autot lähedalt näha, seega annan oma parima, et see sündmus oleks eriline. See minu jaoks ka hea võimalus tänada fänne toetuse eest,» sõnas Petrov.

Moskva linnaralli on kolmas kord, mil Renault F1 Roadshow Venemaad külastab. 2005. aastal viis meeskond autod Moskvasse esimeseks Roadshow’ks ja möödunud aastal korraldati suurejooneline ettevõtmine Sotši tänavatel.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles