Madridi Real palkab väravavahiks andeka Costa Rica mängumehe

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keylor Navas.
Keylor Navas. Foto: SCANPIX

Eelmisel nädalavahetusel lõppenud jalgpalli MMil staariks kerkinud Costa Rica väravavaht Keylor Navas on Hispaania meedia väitel juba üsna kindlalt liitumas Madridi Realiga.

Costa Rica jõudis MMil veerandfinaali ning suur osa selles oli just puurisuul seisnud Navasel. Andekas noormees on Hispaania väljaande Marca väitel liitumas õigepea Realiga, kes maksab Navase senisele koduklubile Levantele kaheksa miljonit ja Navasele endale kaks miljonit eurot.

Marca andmetel tehakse tehing ametlikult ära siis, kui on suudetud maha müüa möödunud hooajal koduses Hispaania liigas Madridi meeskonna väravat valvanud Diego Lopez, kelle vastu on huvi tundnud nii Monaco kui Napoli.

Navas peaks Realiga liitumise korral jagama mänguaega kogenud hispaanlase Iker Casillasega, keda peatreener Carlo Ancelotti kasutas möödunud hooajal Hispaania karikasarjas ja Meistrite liigas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles