Niki Lauda kinnitus: Mercedes ei sekku Hamiltoni ja Rosbergi võimuvõitlusesse

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamilton (paremal) ja Nico Rosberg.
Lewis Hamilton (paremal) ja Nico Rosberg. Foto: SCANPIX

Vormel-1 sarjas sõitva Mercedese meeskonna juht Niki Lauda teatas, et tiimi sõitjate Nico Rosbergi ja Lewis Hamiltoni vahel jätkub hooaja algusest alanud vastasseis ja mida lähemale jõuab MM-sarja lõpp, seda vingemaks meeste konkurents muutub. Lauda kinnitas, et Mercedese tiim ei kavatse kahe kange vastasseisu sekkuda.

Mercedese meeskonna eest kihutavad Rosberg ja Hamilton on tänavust vormel-1 hooaega täielikult valitsenud: seni sõidetud üheksast etapist on Rosberg võitnud kolm ja Hamilton viis etappi. Üldliidrina jätkab aga siiski Rosberg, kelle edu on tiimikaaslase ees vaid neli punkti.

Kuna pool hooaega on juba selja taga, kisub võitlus Mercedese meeste vahel üha tulisemaks ja Niki Lauda sõnul ei kavatse meeskond kumbagi soosida, vaid lastakse kahel kangel meistritiitel ära jagada omavahel.

«Nüüd võitlevad nad maailmameistritiitli eest lõpuni niimoodi nagu te ei usuks ka - ja mind ootavad seetõttu ees rasked ajad,» rääkis Lauda. «Aga me ei sekku sinna. See on väga oluline. Me pole algusest peale vahele astunud, seega miks peaksime seda praegu tegema? Nüüd saab olema huvitav seda vaadata, sest nad on täpselt samal tasemel,» lisas Lauda.

Käesoleval nädalavahetusel sõidetakse sarja kümnes etapp Saksamaal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles