Levadia põrus Tšehhis, Kalju kohtub poolakatega

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Praha Sparta ja Levadia vaheline avakohtumine kujunes väga ühepoolseks.
Praha Sparta ja Levadia vaheline avakohtumine kujunes väga ühepoolseks. Foto: SCANPIX

Eesti jalgpalliklubidest käis sel nädalal esimesena väljakul FC Levadia, kes kohtus Meistrite liiga teise eelringi avamängus võõrsil Praha Spartaga. Kui avaringi korduskohtumises alistas Levadia koduväljakul 7:0 San Marino meistri La Fiorita, siis sel korral jäädi võõrsil Spartale omakorda alla 0:7.

Võitjate poolel säras ründaja David Lafata, kelle arvele jäi koguni viis väravat. «Mängu saatuse otsustas meeskondade tasemevahe. Sparta mängis Euroopa ja meie Eesti tasemel. Meie ja nende mängijate individuaalses tasemes on suur vahe,» sõnas Levadia peatreener Marko Kristal klubi kodulehele. «Sellist tulemust ma küll ei oodanud. Kõik meie eksimused karistati karmilt ära.»

Selle paari korduskohtumine on kavas järgmise nädala teisipäeval Kadriorus. «Läheme tegema paremat mängu ja tulemust, kuid edasipääseja on selge,» rääkis Kristal.

Euroopa liiga teises eelringis tulevad täna Eesti klubidest väljakule Nõmme Kalju ja Sillamäe Kalev.  Kalju võõrustab Kadriorus (19.00) poolakate Poznani Lechi, kellega on kaasa oodata ka mitte just kõige parema mainega mõnesajapealist fänniarmeed. Sillamäe Kalev võõrustab (21.30) Lilleküla staadionil aga venelaste Krasnodari.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles