Joel Lindpere jätkab karjääri Tšehhi kõrgliigas

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joel Lindpere (paremal).
Joel Lindpere (paremal). Foto: SCANPIX

Jaanuaris Tšehhi kõrgliigas palliva Ostrava Baniku jalgpalliklubiga poole aasta pikkuse lepingu sõlminud Joel Lindpere jätkab samas meeskonnas ka algaval hooajal. Lindpere pidi eelmise hooaja lõpus kohtumisi mäletatavasti traumade tõttu kõrvalt vaatama, kuid meeskond tõusis korralike esitustega lõpuks 10. kohale.

«Kuna meeskond jäi kõrgliigasse püsima, siis pikenes ka minu leping automaatselt,» avaldas Lindpere. «Olen praeguseks osalenud viies treeningmängus.»

Eelmine hooaeg lõppes Lindperele mäletatavasti õnnetult, kui vastasmängijaga kokkupõrke tõttu vigastas tõsiselt nägu. Lisaks vaevas teda jalavigastus ning kõige tipuks põdes ka puukborrelioosi.

«Näonärv taastub, järgmine nädal lähen borrelioosi pärast viimast korda arsti juurde ning ka jala olukord on tunduvalt parem. Kui on olnud rasked trennid või vihmane ilm, siis annab puus tunda, kuid kui suudan viimase treeningmängu korralikult ära mängida, siis võin öelda, et olen hooajaks sada protsenti valmis,» sõnas Lindpere.

Tšehhi kõrgliigas ootab Banikut esimene kohtumine 25. juulil ja eesmärgid hooajaks on kõrged. «Sooviks on tagada koht Euroopa liigas,» märkis Lindpere ja lisas: «Kui pääseme eurosarja, siis võib leping aasta võrra veel pikeneda.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles