Boban: Ronaldo imetleb ennast liiga palju

Priscilla Õmblus
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo.
Cristiano Ronaldo. Foto: SCANPIX

Endine Horvaatia tippmängija Zvonimir Boban kirjutas oma kolumnis, et Ronaldo imetleb ennast liiga palju ja seetõttu kaotab Portugali meeskond oma identiteedi.

«Ronaldo on imeline mängija ja ta näitas seda ka Brasiilias, olgugi et ta ei kasutanud kõiki olukordi ära,» kirjutas Boban. «Kõige suurem viga Ronaldo juures on see, kuidas ta ennast ja meeskonda erinevalt vaatab,» lisas ta.

Bobani jutu järgi lõi Ronaldo Meistrite liiga finaalis 120. minutil 4:1 värava ja tähistas nagu ta oleks hull. Bobani arvates näitas ta sellise käitumisega, kui palju ta ennast armastab. Tema sõnul peaksid pealkirjad kirjutama ikka meeskonnast, mitte ainult Ronaldost.

«Sama lugu juhtus Portugaliga ka tänavusel MM-il. Meeskonnas ei olnud korda ega distsipliini. Kõik Portugali mängijad mängisid oma mängu ja olid rohkem ametis oma soengute ja tätoveeringutega. See on Hollywoodi käitumine,» kirjutas Boban oma kolumnis.

«Tundus, et meeskond tahtis näidata, et Portugalil on peale Ronaldo veel enamat pakkuda. See on kurb, kui meeskond kaotab oma identiteedi selle tõttu, et nende kapten kaotab tasakaalu,» nentis Boban lõpetuseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles