Hispaania meedia: MMi staar James Rodriguez jõudis Madridi Realiga kokkuleppele

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
James Rodriguezist on saamas Madridi Reali mängumees.
James Rodriguezist on saamas Madridi Reali mängumees. Foto: SCANPIX

Viimastel päevadel on Hispaania meediast tulnud mitmeid teateid, et jalgpalli MMil säranud kolumbialane James Rodriguez liitub Madridi Realiga. Eelkõige on vastavaid uudiseid edastanud Reali siseeluga hästi kursis olev Marca. Nüüd teatas ajaleht AS, et Rodriguezi praegune tööandja AS Monaco on nüüdseks juba üleminekuga nõustunud.

Monaco maksis eelmisel suvel Rodriguezi eest FC Portole 45 miljonit eurot, nüüd tuleb Realil aga lauale laduda 70 miljonit eurot. ASi teatel allkirjastab Rodriguez Realiga lepingu lähipäevil ning kontrahti pikkuseks saab viis aastat ja mehe aastaseks teenistuseks 7,5 miljonit eurot.

Tehingu käigus liigub seni Realis pallinud poolkaitsja Casemiro AS Monacosse. Prantsusmaa kõrgliigas palliv Monaco soovis esmalt vahetuskaubana vastu saada Pepet, kuid sellega ei olnud Real nõus.

Rodriguezile peab Realis aga ruumi tegema argentiinlane Angel Di Maria, kes siirdub ASi teatel PSGsse. Di Maria eest maksab PSG 60 miljonit eurot. Argentiinlast on pikalt seostatud ka Manchester Unitediga, kuid Di Maria ei soovinud Inglismaa klubiga liituda, kuna nad ei mängi Meistrite liigas.

Real on praeguseks palganud endale juba Saksamaa koondise ridades maailmameistriks tulnud poolkaitsja Toni Kroosi ja tiimiga on Hispaania meedia teatel liitumas ka Costa Rica ridades särava MMi teinud väravavaht Keylor Navas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles