Nokauti löödud sakslane: härra kohtunik, kas see on MMi finaal?

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Christoph Kramer vahetati peavigastuse tõttu MMi finaali ajal puhkama. Enne jõudis ta siiski pooluimasena ka mõned minutid väljakul ringi joosta.
Christoph Kramer vahetati peavigastuse tõttu MMi finaali ajal puhkama. Enne jõudis ta siiski pooluimasena ka mõned minutid väljakul ringi joosta. Foto: SCANPIX

Saksamaa jalgpallikoondise noor mängumees Christopher Kramer sai MMi finaali eel ootamatult teada, et peab Sami Khedira vigastuse tõttu esimest korda elus koondise eest algkoosseisus väljakule jooksma. Mehe mäng jäi siiski lühikeseks, kuna vahetati peavigastuse tõttu platsilt välja.

Kramer sai hoobi pea piirkonda, kuid jätkas esialgu mängu. Seejärel pöördus ta aga kohtuniku poole väga kummalise küsimusega. «Härra kohtunik, kas see on MMi finaal?» meenutas vilemees Nicola Rizzoli sakslase küsimust. «Seejärel läksin Schweinsteigeri juurde ning palusin, et Kramer välja vahetataks.»

Pärast finaali tunnistas Kramer, et ei mäleta võiduka MMi finaali esimesest poolajast mitte midagi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles