Chelseaga liitus Madridi Atletico kaitsja

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Felipe Luis (paremal) lahkus Madridi Atleticost
Felipe Luis (paremal) lahkus Madridi Atleticost Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalli tippklubi Londoni Chelsea avaldas oma kodulehel, et on soetanud viimased neli hooaega Madridi Atleticos pallinud vasakkaitsja Filipe Luisi.

Chelsea jõudis Atleticoga üleminekus kokkuleppele juba kolmapäeval ning allkirjastas eile lepingu mängijaga. Luis sõlmis Londoni klubiga kolme aasta pikkuse kontrahti, vahendab Soccernet.ee.

«Jalgpalliklubil Chelsea on rõõm teatada, et on soetanud Madridi Atletico mängija Filipe Luisi,» kirjutati klubi ametlikul kodulehel. Roman Abramovitši omanduses olev meeskond pidi oma kukrut tühjendama ligikaudu 20 miljoni euro võrra.

Luis võitis Atleticoga eelmisel aastal Hispaania liigatiitli ning jõudis Meistrite liiga finaali, kus lisaajal kindlalt linnarivaalile Madridi Real kaotati. Nelja Atleticos veedetud aasta jooksul jõudis ta klubi eest teha 98 kohtumist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles