Galerii ja video: Muhu Väina regati Roomassaare ring tuli tühistada ja kuulutati välja õnnelikud võitjad

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Muhu Väina regatt 2014 on saanud sõitudega ühele poole ning vähese ja muutliku tuule tõttu ära jäänud Roomassaare ringi sõit jäi tegemata. 

Pärast mõningast hommikust ootamist viletsa tuule tõttu selgus, et Muhu Väina regati viimane ehk Roomassaare etapp jääb ära ja saab regati lõppenuks kuulutada.

Suurimate jahtide ORC I grupis tuli liidriks jaht Forte (Kalev JK) 8 punktiga, teisele tuli Reval Café (Kalev Jahtklubi), kellel on  9 punkti ja kolmandaks tänu teisele kohale Sugar 2 (Pärnu Jahtklubi), koondtulemuseks 11 punkti.

ORC II grupis tõusis liidriks 10 punktiga Jazz (Kalev JK), vaid pool punkti jääb maha Bossa Nova (Kalev JK), 14 punktiga on kolmas Merepärl (Pärnu JK). ORC III grupis saavutas kindla liidripositsiooni Edasi (Haapsalu JK) 6 punktiga, kahe punkti kaugusele jäi Leedu jaht Tango ja 13 punkti on kolmandal kohal Kadril (Saaremaa Merispordi Selts).

ESTLYS I grupis tõusis Pärnu-Roomassaare etapi võidu ja mahaviske järel liidriks 6 punktiga Fanatic (Kalev JK), vaid punkti maha jääb teisel kohal olev Tessa ja kolmandal kohal oleval Mial on 14 punkti (mõlemad jahid Kalev JK).

ESTLYS II grupis saavutas kindla liidripositsiooni 6 punktiga Vesikaar (Kalev JK), esikolmikus on võrdselt 13 punktiga Brigitta (Kalev JK) ja Temper (Pärnu JK). ESTLYS III grupis saavutas liidrikoha 6 punktiga Frida (Kalev JK), teisele kohale tõusis 10 punktiga Mercurius (Saaremaa Merispordi Selts) ja 12 punkti on kolmandal kohal Luisal (Haapsalu JK).

Folkbootide klassis on esikolmikus liider Tuuli (Haapsalu JK), teisel kohal on Greta (Kalev JK) ja kolmandal Topu (Kalev JK).

Parimate autasustamine ja regati pidulik lõpetamine saab toimuma täna kell 17 õhtul Roomassaare jahisadamas ja pika regatinädala lõpetab purjetajate pidu ansambli SSB saatel.

Vaata galeriist ja videost, kuidas hommik Roomassaare sadamas mööda saadeti!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles