Piltuudis: peaminister Taavi Rõivas käis Rally Estonial

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taavi Rõivas.
Taavi Rõivas. Foto: fiaerc.com

Reedel, 18. juulil, auto24 Rally Estonia esimesel võistluspäeval, külastas esimest korda FIA ERC sarja kuuluvat võistlust Eesti Vabariigi peaminister Taavi Rõivas koos perega. Lisaks temale olid  Baltikumi suurimast autospordisündmusest osa saamas Eesti Vabariigi Väliskaubandus- ja ettevõtlusminister Anne Sulling, EAS Turismiarenduskeskuse juht Tarmo Mutso ja Eesti Vabariigi Kultuuriministeeriumi spordi asekantsler Tõnu Seil.

Ralli direktor Urmo Aava tutvustas neile ralli korralduspoolt, vabas vormis toimusid jutuajamised FIA ERC sarja promootori, Eurosport Events mootorispordiharu juhi Francois Ribeiro ja Eurosport Events FIA ERC sarja koordinaatori Jean-Baptiste Ley'ga. Loomulikult käidi ka kiiruskatsel rallit vaatamas. Peaminister Rõivase sõnul kiitis Francois Ribeiro auto24 Rally Estonia korraldust ja suurepärast atmosfääri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles