Hamilton tiimikaaslase esimesest stardikohast: Rosberg sai järjekordse kingituse

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nico Rosberg.
Nico Rosberg. Foto: SCANPIX

Täna sõideti vormel-1 sarja Saksamaa GP eel kvalifikatsioon, mille võitis Mercedese sõitja Nico Rosberg. Üldarvestuses Rosbergiga liidrikoha eest heitlev teine Mercedese sõitja Lewis Hamilton tegi avarii ning teatas pärast kvalifikatsiooni, et tiimikaaslase esikoht oli õnnelik juhus.

Hamilton tegi kvalifikatsioonisõidus avarii, sest tema masinal vedasid pidurid alt. Õnnetuse tõttu peab Hamilton leppima kvalifikatsioonirivi viimaste kohtadega, samas kui Rosberg sõitis välja esimese aja.

Suurbritanniat esindav Hamilton teatas aga pärast sõitu, et tiimikaaslane sai esikoha tänu tema õnnetusele ning seetõttu tuleks seda võtta kui kingitust.

«Olen väikestes valudes, aga nii juhtub, kui sul on selline õnnetus. Isegi juhul, kui midagi katki läks, kavatsen pühapäeval ikkagi võistelda,» rääkis avarii teinud Hamilton. «Nico sai põhimõtteliselt taas järjekordse kingituse, aga eks ole näha, mis ta sellega teha suudab,» lisas Hamilton.

Rosbergi järel said kvalifikatsioonis teise ja kolmanda koha Williamsi mehed Valtteri Bottas ja Felipe Massa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles