Täna algasid Eesti meistrivõistlused maastikusõidus

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Autasustamine.
Autasustamine. Foto: Eesti Jalgratturite Liit

Jõulumäe tervisespordikeskuses tehti täna algust maastikusõidu Eesti meistrivõistlustega ning esimesed medalikomplektid jagati noor- ja seeniorratturitele.

Esimesed stardid tegid täna noorratturid, kellele järgnesid seeniorklassi ratturid ning mees- ja naisjuuniorid. 4,8 kilomeetrisel tehnilisel ringil sõidetud võistlus pakkus huvi ja kaasaelamist kõigile pealtvaatajatele.

Esimese võistluspäeva ehk kõige põnevamaks stardiks oli kujunemas meesjuunioride sõit, kus veenva ülekaaluga teenis meistritiitli Kirill Tarassov (Kalevi Jalgrattakool). Teise koha saavutas Kristjan Johanson (Viljandi Rattaklubi) ja kolmas oli Carl Tõnismann (Pärnu Kalevi Spordikool).

Homme selgitatakse maastikusõidu Eesti meistrid Sport, Sen1-4, naiseliit ja meeseliit klassides, kus starti tuleb ka Eesti ainuke elukutseline maastikurattur Martin Loo.

Esimese võistluspäeva kõikide vanusegruppide esikolmik:

N14 - 1. Indra Kutser 2. Anet Sirvel 3. Ilona Tasane

M14 - 1. Markus Pajur 2. Karmo Kutser 3. Anton Litvinitsev

MSen5 - 1. Toomas Tuuna 2. Anti Oot

MSen6 - 1. Riho Kapp

MSen7 - 1.Kalju Koch 2. Hugo Pastimäe

M16 – 1. Karl Prent Premet 2. Reigo Roosimets 3. Kristo Prangel

N16 – 1. Merilin Sirvel 2. Gerlin Tammoja 3. Kersti Johanna Ojasild

NJ – 1. Mari-Liis Mõttus 2. Iiris Õunmaa 3. Kärolin Varblane

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles