Oma klassis võidutsenud Pärn: ralli õnnestus meil väga hästi

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sander Pärn (paremal) ja James Morgan
Sander Pärn (paremal) ja James Morgan Foto: Timo Anis

Laupäeval lõppes Euroopa autoralli meistrivõistluste etapi Rally Estonia teine võistluspäev. Pärast avapäeva esirattaveoliste masinate kiireimad olnud Sander Pärn ja James Morgan suutsid läbi terve teise võistluspäeva tempot hoida ja tõusid ralli lõpuks kaherattaveoliste masinate arvestuse poodiumi kõrgeimale astmele.

«Teine võistluspäev nagu ka kogu ralli õnnestus meile väga hästi. Ühtegi suurt sõiduviga, rehvipurunemist ega ka teelt väljasõitu meil ei olnud. Kiirus oli meil koguaeg väga hea ja kohati sõitsime üsna maksimumi lähedal,» rääkis Pärn võistluse finishis. Noormees lisas, et tervikuna võib ralliga igati rahule jääda ja korralik test Soome ralliks sai tehtud.

«Väga hea meel on selle üle, et nii Euroopa kui ka Eesti autoralli meistrivõistluste arvestuses saavutasime klassivõidud ja võitsime kõik mis sellel rallil võita andis,» märkis Pärn. Selle ralli õnnestumine oli Pärnale ja Morganile väga oluline. «Eesti Juunioride autoralli meistrivõistluste arvestuses saavutati samuti esikoha, mis on samuti väga meeldiv,» rääkis Pärn.

Tänavuse Rally Estonia kohta jagus Sander Pärnal ja James Morganil vaid kiidusõnu. «Ralli oli väga hästi korraldatud. Samuti oli nauditav sõita suurepärastel katsetel. Eestlased oskavad hästi suuri asju teha,» võttis Pärn ralli kokku.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles