Priinits jõudis MMil kaheksa parema hulka, kuid kaotas Itaalia esindajale

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sten Priinits.
Sten Priinits. Foto: Liis Treimann

Kaasanis toimuval vehklemise MMil kaotas tiitlikaitsja Nikolai Novosjolov esimeses ringis soomlasele Niko Vuorinenile, Sten Priinits jõudis kaheksa parema hulka, kuid kaotas siis Itaalia esindajale Enrico Garozzole.

Priinits kaotas Itaalia esindajale 9:15. Eestlane oli terve matši tagaajaja rollis ja sai maailma edetabeli kaheksanda mehe vastu kindla kaotuse.

Ajakava ja täielik turniiritabel

16 parema hulka jõudnud Priinits alistas maailma teise numbri Fabian Kauteri lisaajal 15:14. Priinits juhtis turvaliselt 13:9 ja 14:13, kuid lasi vastasel viigistada. Lisaajal suutis siiski Priinits teha otsustava torke ja võitis.

32 parema hulka jõudnud Priinits alistas seisuga 15:14 sakslase Jörg Fiedleri. Priinits oli matši lõpupoole 13:9 juhtimas, ent lasi siis vastasel teha kolm torget ja seis oli 13:12. Eestlane näitas head kaitset ja kahe mõlemapoolse torke järel oli matši lõppseis 15:14 Priinitsa kasuks.

Novosojolovi vastane Vuorinen domineeris kohtumist algusest lõpuni ning sai kindla 15:8 võidu. Marno Allika kaotas esimeses ringis 11:15 Jinsun Jungile Lõuna-Koreast.

Naiste võistluse täpsemad tulemused leiad siit

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles