Motherwell tahab Ojamaad tagasi, huvi tuntakse ka Inglismaa esiliigast

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henrik Ojamaa Motherwelli särgis.
Henrik Ojamaa Motherwelli särgis. Foto: SCANPIX

Šotimaa tabloid Scottish Sun kirjutab, et Eesti jalgpallikoondislase Henrik Ojamaa endine koduklubi Motherwell tunneb eestlase vastu taas huvi. Hetkel kuulub Ojamaa küll Varssavi Legia hingekirja ja teda seob klubiga ka veel kaks aastat kehtiv leping, kuid siiski on ründaja klubivahetus üsna tõenäoline. Lisaks Motherwellile tunnevad huvi veel teisedki meeskonnad.

Möödunud hooajal käis Ojamaa Legia eest erinevates sarjades väljakul 44 korral. Poola kõrgliigas sai ta 33 mänguga kirja kaks väravat. Siiski on Poola meedia juba pikalt spekuleerinud Ojamaa klubivahetuse üle ning läbi on käinud Iisraeli klubi Beitari nimi ning võimalik liitumine Taani kõrgliigaklubi Randersiga.  Beitariga liitumise võimaluse lükkas Ojamaa agent Jonne Lindblom oma Twitteri kontol kiiresti ümber.

Ojamaa olukorra on vaatluse alla võtnud ka Šotimaa meedia, kus eestlane hooaegadel 2011/2012 ja 2012/2013 ilma tegi. Motherwellis palju väravaid löönud ning veel rohkem väravasööte andnud Ojamaa jättis sealsetele fännidele ja peatreenerile Stuart McCallile kustumatu jälje ning nüüd on klubi hakanud Ojamaa olukorra kohta taas maad kuulama. Ilmselt proovitakse jõuda Legiaga kokkuleppele, et eestlane laenulepinguga tagasi Šotimaale tuua. Ojamaa tagasi ostmiseks Motherwellil rahalised vahendid puuduvad.

Sama ajalehe teatel tunneb Ojamaa vastu huvi ka tunduvalt rahakam Inglismaa esiliigas mängiv Reading. Varem on Šotimaa meediast läbi käinud ka spekulatsioonid, mis viivad eestlast Hiberniani meeskonda.

Hetkel taastub Ojamaa vigastusest, mille sai Eesti koondise mängus Islandi vastu. Selle nädala lõpus naasis Ojamaa üle pika aja taas Legia treeningutele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles