Hamilton teenis karistuse ja kaotas stardirivis kohti

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamilton.
Lewis Hamilton. Foto: SCANPIX

Täna sõidetakse vormel-1 sarjas Saksamaa GP, mis on eilse kvalifikatsiooni järel kujunenud üsna keeruliseks sarja üldarvestuses teist kohta hoidvale Mercedese sõitjale Lewis Hamiltonile. Kui eilses kvalifikatsioonis tegi Suurbritannia sõitja avarii ja pidi alustama 16. kohalt, siis täna määrati Hamiltonile karistus ja tema stardikohaks on alles 20.

Hamilton tegi eilses kvalifikatsioonis avarii, kuid sai siiski kirja 16. aja. Kuna Sauberi sõitja Esteban Gutierrez pidi karistuse tõttu loovutama stardirivis kolm kohta, kerkis Hamilton 15. stardikohale.

Kuna Mercedese meeskond vahetas aga avarii järel välja Hamiltoni masina käigukasti, teenis Hamilton viiekohalise karistuse ja stardib täna hoopis 20. positsioonilt. Samas teatas Mercedese tiim laupäeval, et plaanib Hamiltoni autol kasutada teise firma pidureid, sest just pidurite tõttu Hamilton laupäeval õnnetusse sattuski. Kui meeskond peaks tõesti Hamiltoni pidurid välja vahetama, tuleb britil startida hoopiski boksiteelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles