Tüli vormel-1 sarjas: Button pahandas Hamiltoniga ülbuse pärast

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jenson Button.
Jenson Button. Foto: SCANPIX

Täna Saksamaal sõidetud vormel-1 sarja etapil sattusid omavahel külgepidi kokku Mercedese sõitja Lewis Hamilton ja McLareni rooli keerav Jenson Button. Ebaõnnestunud kvalifikatsiooni järel 20. kohalt startinud ja kokkuvõttes kolmanda koha saanud Hamilton andis pärast etappi mõista, et tegemist oli arusaamatusega, McLareni sõitja aga vastas Hamiltonile, et selline käitumine oli rumalus.

Hamilton ja Button sattusid omavahel kontakti, kui Mercedese sõitja tegi McLareni mehest möödasõitu. Mõlemad sõitjad said sõitu jätkata, kuigi Hamiltoni esitiib sai korralikult kannatada.

Sõidu järel rääkis Hamilton, et kokkupõrge oli tema süü: «Mul oli Jensoniga väike kokkupõrge, aga arvasin, et ta laseb mu puhtalt mööda - see oli minu valearvestus.»

Button kommenteeris omakorda, et Hamiltoni arusaam kindlasti möödasõidust on rumalus. «Miks ma peaksin kedagi niisama mööda laskma? Arvan, et Lewise probleem on selles, et ta eeldas, et lasen ta mööda,» andis kaheksanda kohaga lõpetanud Button mõista, et Mercedese sõitja käitumine on ülbe.

«Usun, et ma pole ainuke sõitja, kellele ta täna külge sõitis. See on kummaline, kui arvestada asjaolu, kui palju kiirem on tema auto ja seetõttu arvaks, et ta ei satu nii paljudesse kontaktidesse, aga võta näpust,» andis Magnussen mõista, et Hamiltoni käitumine oli kummaline.

Hamilton sai tänasel etapil kolmanda koha, esikoha noppis tema tiimikaaslane Nico Rosberg ja kahe Mercedese vahele mahtus teisele kohale Williamsi sõitja Valtteri Bottas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles