Bärengrub tähtsast võidust: mõlemal meeskonnal oli raske

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alo Bärengrub
Alo Bärengrub Foto: Mihkel Maripuu

Eesti meistriliiga 20. voorus alistas Nõmme Kalju dramaatilises kohtumises võõrsil 3:2 Sillamäe Kalevi ning jätkab FC Flora ja Tallinna Levadia kannul, Sillamäe medalilootustele andis kaotus aga valusa hoobi.

Jevgeni Kabajevi iluvärav viis Sillamäe juhtima, kuid avapoolaja lõpus viigistas Martin Vunk sama kauni löögiga oma endise koduklubi vastu seisu ning Hidetoshi Wakui tabamusest pääses omakorda ette Kalju. Ehkki Mindaugas Bagužis saatis veel korra palli Kalju väravasse, jäi viimane sõna tallinlastele, kui 86. minutil oli õigel hetkel õiges kohas Felipe Nunes. «Mõlemal meeskonnal oli raske, endal polnud ka üldse purakat,» viitas Kalju kaitsja Alo Bärengrub nii Kalju kui ka Kalevi rasketele euromängudele.

«Ise eksisin teise värava olukorras, aga läks õnneks ja saime võidu kätte. Juba homme (täna – toim) sõidame Poola, eks peame selleks mänguks viimased energiavarud välja panema. Läheme pea püsti ja loodame ka pea püsti tagasi tulla,» pööras Bärengrub pilgu neljapäevasele mängule Poznani Lechiga, mida Kalju alustab 1:0 eduseisust. Kalju pikk vigastatud mängijate nimekiri sai eile paraku veelgi täiendust, kui reielihasele tegi liiga Martin Vunk.

Esikolmikust nüüd juba 11 punktiga maha jääva Kalevi kaitsja Andrei Sidorenkov nentis, et sel hooajal mitte kordagi Levadiast, Kaljust ja Florast jagu saanud Sillamäe peab tegutsema hoolikamalt. «Kõik väravad lasime lüüa oma vigadest... Väsimusele me ei mõelnud, läksime mängu nagu lahingusse, aga tundub, et esikolmik on nüüd kaotatud,» tunnistas ta.

Liigatabelit juhtival Floral on 20 vooru järel 49 punkti, Levadia jääb neist maha kahe ja Kalju nelja punktiga. Neljandal kohal on Infonet 38 punktiga, Sillamäe jääb omakorda neist nelja punkti kaugusele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles