Tour de France’i pikima etapi võitis Rogers

Priscilla Õmblus
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võidukas Michael Rogers.
Võidukas Michael Rogers. Foto: SCANPIX

Täna sõideti Prantsusmaa velotuuril 237-kilomeetrine etapp marsruudil Carcassonne– Bagneres de Luchon, mille võitis austraallane Michael Rogers. Tanel Kangert lõpetas 43. kohal.

Rogers võitis Tour de France’i pikima etapi ajaga 6.07,10. Talle järgnes prantslane Thomas Voeckler, kes kaotas liidrile üheksa sekundit. Kolmandale kohale sõitis end bulgaarlane Vasili Kiryienka, kes kaotas Rogersile samuti üheksa sekundit.

Kangert lõpetas etapi 43. kohal, kaotades liidrile 12 minutit ja kaheksa sekundit. Rein Taaramäe sõitis end 90. kohale, kaotades Rogersile 20 minutit ja 44 sekundit.

Üldarvestuses juhib Prantsusmaa velotuuri itaallane Vincenzo Nibali ajaga 73.05,19. Teisel kohal asetseb hispaanlane Alejandro Valverde Belmonte, kes kaotab liidrile neli minutit ja 37 sekundit. Kolmas on prantslane Thibaut Pinot, kes kaotab Nibalile viis minutit ja kuus sekundit. Kangert asub üldarvestuses 24. kohal, kaotades liidrile 42 minutit ja 48 sekundit. Taaramäe on 113. positsioonil ja kaotab Nibalile kaks tundi 52 minutit ja 32 sekundit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles