Kolm eestlast pääses Estonian Openi teise ringi

Priscilla Õmblus
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Ivanov.
Vladimir Ivanov. Foto: Liis Treimann / Postimees

Tallinna Kalevi väljakutel jätkunud ITF-i 10 000 dollari suuruse auhinnafondiga tenniseturniiril jätkavad Eesti mängijatest üksikmängu teises ringis Vladimir Ivanov, Markus Kerner ja Julia Matojan.

Kolmandana asetatud Ivanov võitis Leedu esindajat Lukas Mugeviciust kolmes setis 6:3, 3:6 ja 6:3.

«Olin tõesti ebastabiilne. Peamiselt seetõttu, et liikumisega oli probleeme. Ei jõudnud jalgu asetada õigesse löögiasendisse. Väljak oli ka pisut libe ja siis ei julge spurtida,» selgitas Ivanov kõikumisi oma mängus.

Kerner võitis kahe eestlase omavahelises mängus Kert Kilumetsa 6:4 ja 6:4. Anton Pavlov langes konkurentsist välja kaotades hispaanlasele Marc Garcia-Romanile 0:6 ja 5:7.

Naiste turniiril polnud eestlannadest ainsana maailma edetabelisse kuulunud Eva Paalmal loosiõnne ja ta kohtus avaringis esimesena asetatud Eleanor Deaniga (WTA 579.). Mõlema seti algus oli tasavägine, kuid kohtumise lõpus pani Dean oma paremuse maksma võiduga 6:2 ja 6:3. Eesti on siiski teises ringis esindatud tänu Matojani 6:1 ja 6:2 võidule sakslase Ina Kaufingeri üle. Liisa Pajumets kaotas Valgevene esindajale Darja Sulžanokile 1:6, 2:6.

Meeste paarismängus jõudis üks eestlane juba poolfinaali. Koos austraallase Andrew Whittingtoniga mängiv Kerner pääses edasi 6:3, 6:4 võiduga poolakate Karol Drzewiecki ja Piotr Lomacki üle.

Homme peetakse üksikmängu teise ringi kohtumised. Võistluspäev algab Tallinna Kalevi väljakutel kell 10.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles