Müürsepp ja Sõber asuvad ühise vankri ette

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Müürsepp.
Martin Müürsepp. Foto: Peeter Langovits

Juba pikka aega on olnud õhus võimalus, et viimastel aastatel Kalev/Cramo abitreenerina tegutsenud Martin Müürsepp liitub uuel hooajal Rakvere Tarvaga. Suure tõenäosusega saabki see käik tegelikkuseks ning aastate jooksul varemgi ühist vankrit vedanud Müürsepp ja Andres Sõber saavad taas kokku.  

Müürsepp andis juba suve hakul mõista, et soovib ilmselt Kalevi tegemistest taanduda ja võtta vähemalt ühe hooaja pisut rahulikumalt. Tarva peatreener Andres Sõber on aga korduvalt tunnistanud, et püüab Müürseppa endale appi meelitada. Mehed on põhimõtteliselt kokkuleppele jõudnud, kuid ametlikult pole veel käsi löödud. Nädalapäevad tagasi rääkis Müürsepp Postimehele, et soovib enne asja avalikustamist rääkida ka Kalevi juhtkonnaga.

Uueks hooajaks meeskonna komplekteerimisega Sõber veel ei kiirusta. «Olen rääkinud Juris Umbraško ja Kaspars Ciprussiga ning nendega oleme asjad põhimõtteliselt kokku leppinud. Tallinna Kalevist tuleb meile Mario Paiste ja Hitost Siim Laur,» tutvustas Tarva peatreener vahepealseid kokkuleppeid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles