Ida-Virumaa kaob meistriliiga kaardilt

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
BC Tarvas ja KK HITO. Foto on illustreeriv.
BC Tarvas ja KK HITO. Foto on illustreeriv. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Kahel viimasel hooajal korvpalli meistriliigasse kuulunud Kohtla-Järve Hito loobub oma kohast. «Loobume ka esiliigas mängimisest ja alustame täiesti uut tsüklit – 1997. aastal sündinud poistest moodustame 2. liiga meeskonna ja hakkame sealt uuesti üles ronima,» rääkis klubi president Raul Rõõmus.

Klubi juhi sõnul polnud meeskonna jätkamisel mõtet, kuna paar juhtmängijat olid siirdunud parematesse klubidesse ning leidus ka neid, kes ei jõua enam töö kõrvalt meistriliigas mängida. Need, kes soovivad veel mängida, piirduvad kohaliku maakonnaliigaga.

«Eks meile tehti natuke ära… panustasin noortele meestele, kuid mullu meelitati meilt ära Sander Saare, tänavu Siim Laur,» nentis Rõõmus.

Meistriliiga meeskondade arv siiski ei vähene. Teadupärast liitub kõrgema seltskonnaga Audentese meeskond, kuhu kuulub Eesti korvpalli lähim järelkasv ning neid kutsutakse toetama paar kogenumat pallurit. Audentes mängib meistriliigas kaks ringi, ülejäänud meeskonnad kohtuvad omavahel neljal korral.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles